Sorry , your browser don't support javascript
#####

IRINA MARGARETA NISTOR


PRESEDINTE DE ONOARE

critic de film

Redactor și realizator în Televiziunea Română. Este frecvent invitată la toate posturile de televiziune din România, ca expert în domeniul artistic. Este programator de specialitate pentru repertoriul cinematografului Uniunii Cineaștilor din România: "Studio". Prezintă deseori premierele din cadrul festivalurilor organizate de mai toate ambasadele și institutele culturale cu sediul în București.

 

TOMA ENACHE


PRESEDINTE AL JURIULUI

Regizor artistic - actor

„Săli arhipline am avut în Macedonia, Grecia şi am fost singurul regizor aromân care a prezentat în limba maternă piese de teatru antic sau cu autori clasici.” (Toma Enache) "Toma te impresionează de la începutul filmului cu energia, pasiunea şi talentul lui şi atunci nu ai cum să dai greş.”(Linda Croitoru-actriță).

 

ANTONETA COJOCARU


ACTOR

Antoaneta Cojocaru este nascuta pe 7 iulie 1978 in Constanta. Este absolventa a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" din Bucuresti (2001).

MARINELA MREJERU


Inspectoratul Scolar Judetean Constanta

Inspector scolar pentru activitati extrascolare

 

ANA MARIA BURADA


Casa Corpului Didactic Constanta

PROFESOR METODIST

Licențiat în științe juridice și administrative. Master- Management organizațional și al resurselor umane Inspector imagine – purtător de cuvânt Inspectoratul Școlar Județean Constanța(2007-2008).