Sorry , your browser don't support javascript
#########
IRINA MARGARETA NISTOR
PRESEDINTE DE ONOARE
team member

Critic de Film

” Partea cea mai frumoasă a profesiei mele este… că pot să văd filme fără să mă plictisesc vreodată” Termină în 1980, ca absolvent de franceza-engleza, Universitatea din București, cu lucrarea de diplomă intitulată, "Cocteau și Poezia cinematografică". Din același an, începe să lucreze la Televiziune, mai întâi ca redactor și apoi ca realizator. Aici subtitrează peste 500 de pelicule, programe și piese de teatru și concepe și prezintă emisiunile: "Video-Ghid", "Serialul Serialelor", "Ecranul", "Spot cinematografic" și "Cine-lexicon". A fost redactor șef al revistelor "Cinema Paradis" și "Avanpremiera" A redactat un lexicon al cineaștilor români născuți în afara granițelor. Este frecvent invitată la toate posturile de televiziune din România, ca expert în domeniul artistic. Este programator de specialitate pentru repertoriul cinematografului Uniunii Cineaștilor din România: "Studio". Prezintă deseori premierele din cadrul festivalurilor organizate de mai toate ambasadele și institutele culturale cu sediul în București.

Toma Enache
Presedinte al Juriului
team member

Regizor Artistic | Actor

„Săli arhipline am avut în Macedonia, Grecia şi am fost singurul regizor aromân care a prezentat în limba maternă piese de teatru antic sau cu autori clasici.” (Toma Enache) "Toma te impresionează de la începutul filmului cu energia, pasiunea şi talentul lui şi atunci nu ai cum să dai greş.”(Linda Croitoru-actriță).

Marian Adochitei
ACTOR | FOTOGRAF
team member

Absolvent al Facultății de Teatru, Secția Actorie - Universitatea de Arte ”George Enescu” Iași S-a făcut remarcat prin rolurile din piesele numeroase de teatru și filme românești. În anul 2006 a castigat premiul "Generația așteptată", iar în 2009 premiul "Ștefan Iordache" pentru cel mai bun actor în cadrul Galei Hop.

Marinela Mrejeru
Inspectoratul Scolar Judetean Constanta
team member

Inspector scolar pentru activitati extrascolare

Absolventă a Universității Oradea- Facultatea de Filologie, cu studii de masterat în management edcațional și în comunicare și relații publice

Sorina Plopeanu
Casa Corpului Didactic Constanta
team member

Director

Licențiată în istorie și Director al Casei Corpului Didactic Constanța din anul 2012. A fost implicată în numeroase proiecte județene și naționale care pun în valoare creativitatea tinerilor. Susținător al valorilor culturale prezente în film, teatru și dans.

Bogdan Farcas
team member

Face parte din generaţia tânără de actori şi a absolvit Facultatea de Teatru de la Universitatea, Iaşi, la clasa profesorului Sergiu Tudose, în 2003. A debutat ca actor la Teatrul Naţional din Târgu Mureş. Colaborează permanent cu Teatrul “Tony Bulandra” din Targovişte, Teatrul “L.S. Bulandra” din Bucureşti, Teatrul Metropolis din Bucureşti De-a lungul carierei a interpretat roluri în numeroase filme românești și străine, scurtmetraje și în seriale de televiziune. Dintre filme amintim: “Portretul luptătorului la tinerețe”, regia Constantin Popescu; „Domnișoara Christina” regia Alexandru Maftei, „Chira Chiralina” regia Dan Pița; Seriale de televiziune: „Las Fierbinți”, „Lecții de viață”,”Valea mută” (HBO), „O săptămână nebună”.

Florian Stoica
INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN CONSTANȚA
team member

Inspector şcolar pentru Arte

Absolvent al Universității Naționale de Muzică București, Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie muzicală

Alexandra Cojocaru
Profesor de Educatie Plastica
team member

Licențiată în arte la Universitatea Națională de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și Design. Activitate bogată ca scenograf, designer ambiental și vestimentar dar și în pictura murală bisericească.

Alexandru Nitu
Student UNATC
team member

Fost concurent FILMMIC, și-a descoperit pasiunea pentru cea de a șaptea artă- filmul.