Sorry , your browser don't support javascript

Presedinti ai Juriului

TOMA ENACHE


PRESEDINTE AL JURIULUI

Regizor artistic - actor

A studiat la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L.Caragiale” (Master-Arta Actorului). Este regizorul filmului “Nu sunt faimos, dar sunt aroman” care a fost filmat in 5 tari si peste 45 de locuri.

 

CARMEN LIDIA VIDU


Regizor de teatru

Este cel mai tânăr regizor care a montat pe scena Teatrului Național din București („Privighetoarea și trandafirul” de Oscar Wilde în anul 2007). „O scurtă istorie Astra Film”, film regizat de Carmen Lidia Vidu, realizat în 2013 pentru Astra Film Festival din Sibiu, a castigat in 2015 Premiul Gopo pentru cel mai bun scurt metraj documentar.

 

FLORIN PIERSIC JR


Actor - regizor - scenarist - producator

 

A regizat numeroase filme, printre care amintim Fix Alert (2005), Pickpocket (2008), Buy me with a coffee (2004), Killing Time (2012) si What I am (2008). In 2015 a castigat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor intr-un rol principal.

DINU TANASE


Președintele Uniunii Producătorilor de Film și Audiovizual

Absolvent al Institutului de Arta Teatrala şi Cinematografica "I.L.Caragiale" - sectia Imagine (promotia 1968). Este presedintele Uniunii Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania, care organizeaza Festivalul Indie al Producatorilor de Film Independenti din Romania.

 

IULIA PANĂ GHEORGHE


scriitor - artist visual - promoter cultural

Ca jurnalist de televiziune a produs și realizat numeroase emisiuni culturale. Scrie poezie, proza scurta, scenarii tv și de scurt metraj. Semneaza mai multe video performance, si este castigatoare a unor premii la festivaluri de arte vizuale. Este producator de filme de scurtmetraj si videoclipuri.